“Susah Nak Jumpa Macam Ni..”- Tular Video Lelaki ‘Menangis’ Saat Kahwin, Untung Isterinya!

Itulah yang dikatakan apabila video seorang lelaki tular gara-gara menangis ketika majlis perkahwinannya bersama seorang perempuan yang turut dikatakan bertuah kerana memiliki lelaki seperti dalam video itu.

Manakan tak, bagi netizen tidak semua lelaki mempunyai perangai yang sama seperti lelaki ini yang menangis di depan isterinya.

Rakaman video lelaki ini juga tular di media sosial dengan pelbagai spekulasi timbul sama ada baik atau buruk namun bagi netizen rata-ratanya berpandangan lelaki terbabit menangis kerana ‘tanggungjawab’ yang perlu dilakukan sebagai suami pula.Susah nak jumpa lelaki macam ni..itu tandanya dia ikhlas..

Lelaki yang tahu menghargai..

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keluar jugak air mata lelaki tu. Perasaan yang tak dapat digambarkan. 😢 #SinarKongsi Kredit : dimbadib

A post shared by SINAR (@sinar_my) on

 
Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @SoyaLemonPress

 

Sumber: dimbadib, Sinar 

SoyaLemon.ORG

Apa Kata Anda

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*