“Saya Tak Makan F0lic 4cid, Lihat Apa Jadi Anak Sulong Saya Sekarang” – Gadis Farmasi Kongsi Tips Terbaik Buat Ibu Mengandung

Dalam video tersebut, si gadis farmasi, Siti Hawa Mohd Nor, telah menerangkan tentang betapa pentingnya Asid Folik ini bagi ibu-ibu yang sedang mengandung. 4sid Fol1k yang ditunjukkan oleh Hawa itu adalah berbentuk pil atau tablet. Dia memberitahu juga bahawa ramai yang tersalah anggap akan konsep pengambilan 4sid Fol1k itu.

Tambahan pula, Dia mengatakan bahawa makanan tambahan seperti Asid Folik itu sebenarnya dapat membantu untuk mengelakkan sebarang kecacatan pada janin seperti otak, tulang belakang atau pembentukkan tengkorak yang tidak sempurna. Jadi, adakah pengambilan Asid Folik ini sebenarnya baik untuk bayi?

F0lic 4cid tak meningkatkan kesuburan.

Kebanyakkan netizen memberi respon yang positif kerana info yang diberikan oleh Hawa ini berguna untuk mereka. Tidak ketinggalan juga, Hawa turut tidak ‘lokek’ membalas serta memberi respon jawapan untuk netizen yang bertanya itu. Jumlah penonton video Hawa kini mencecah 81,514 views.

Anak sulong saya jadi 4nenceph4ly.

Tula orang selalu salah faham pasal f0lic 4cid ni.

Thank you, doktor.

 
Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @SoyaLemonPress

 

Sumber : nalurikini via EmpireMediaNetwork

SoyaLemon.ORG

Apa Kata Anda

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*