[VIDEO] Nak Kiki Sangat Yerr.. Part Yang Best Bila Abang Polis Bawa Gari Sambil Menari Kiki

Tarian kiki challange telah menjadi tular dan semakin menjadi-jadi sejak akhir ini. Bukan sahaja di negara Malaysia, malah, hampir di seluruh dunia. Ramai remaja mencuba tarian viral ini kerana ingin meniru aksi selebriti yang melakukan tarian. Pelbagai jenis bakat tarian yang cuba mereka tonjolkan.

Itu bagus, Tapi yang tak bagusnya, you all membahayakan nyawa you all sendiri serta pengguna jalan raya yang lain. So sekarang, banyak negara telah mengharamkan tarian kiki challange ni termasuk Malaysia. 

Bahaya tarian kiki.

Video 1 :

https://youtu.be/8j47RDarpI4

Tergelak sakan pulak bila min tengok polis India ni pergi tangkap remaja yang buat tarian kiki ni. Tengah syok remaja tu menari, tetibe datang polis menari. Part yang paling tak tahan tu bila brader polis tunjuk gari sambil ajak pemandu tu keluar. Haa..tak mau tarian kiki lagi yer.. Bahaya tau.

Caption IG:

Keke Challenge yang paling best setakat ni ????

Video :

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @SoyaLemon

 

Sumber: Instagram OhMyMedia via IslamikInfo

SoyaLemon.ORG

Apa Kata Anda

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*