Seram Matrikulasi

23 May 2018

Hai semua nama aku Ka (nama pendek yang member-member panggil). Aku baru bekerja setelah beberapa bulan menamatkan pengajian aku di salah sebuah IPT di utara […]

Disakat Di Kem Sekolah

23 May 2018

Assalamualaikum semua. Pertama sekali, saya ingin memperkenalkan diri saya sebagai CL (Bukan nama sebenar). Maaflah jikalau bahasa yang saya gunakan ni agak berterabur. Saya harap […]

Peminat Bunian

22 May 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Aku nak cerita yang aku ada seorang kawan, nama dia Pah. Aku ni tak rapat sangat pun dengan dia. Kitorang […]

Ada Di Samping Kita

22 May 2018

Bismillahirahmanirrahim. Aku Budi Citra memohon keizinan sekali lagi berkongsi rasa-rasa dan peristiwa yang pernah menggugah naluri dan peribadi aku sebagai manusia di bumi Ilahi. Harap-harap […]

PENUMPANG

21 May 2018

PENUMPANG Hai, assalamualaikum. Baru harini berkesempatan nk share sama dengan #FiksyenShasha lovers pengalaman paling seram selama 21 tahun aku hidup. Itu pun kalau cerita ni […]

Bayang Apa Tu?

20 May 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera untuk para pembaca FS. Terima kasih kepada Admin kalau cerita ni dipublish. Annie adalah nama samaran aku dan ini adalah cerita […]

Kelebihan Selepas Kehilangan

17 May 2018

Hai pembaca setia FS and thank you admin FS sebab meluluskan cerita saya. Kisah ini adalah cerita benar dan bukan ditokoh tambah bagi menyedapkan cerita. […]

Kejadian Di Aras 2

17 May 2018

Kisah aku mungkin tidak seseram yang lain, ianya terjadi ketika aku di tahun ke 3, semester ke 6 pengajianku. Aku menetap di suatu kolej di […]

Kisahku Bermula di Sini

17 May 2018

Asalamuaikum . Terima kasih sudi siarkan cerita aku . Aku nak berkongsi cerita aku dengan pembaca tentang mata aku yang mudah sangat melihat benda ghaib […]