[VIDEO] “Hahaha…Mama Pakai Congkak Ya Deeja? Kanak-kanak Memang Jujur…” – Netizen Gelak Sakan Bila Qadeeja Puteri Dato Alif Pecah Rahsia Mamanya

Umum sudah mengetahui bahawa usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri Kamarzamandan isteri Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid mempunyai 4 orang anak kandung dan dua orang anak angkat yang tinggal bersama-sama dengan mereka.

Anak kandung mereka yang diberi nama Ammar Ahyan, 10, Qadejah El Zahra, 8, Ibraheem Adham, 6 dan Yusuf AlQordowi yang kini berusia hampir 2 bulan. Anak angkat mereka pula diberi nama Ameena Dan Qayyum atau lebih dikenali dengan Baby Terlajak Laris.

Baru-baru ini semasa dalam perjalanan mereka sekeluarga ke Singapura mereka telah berhenti dikawasan rehat dan telah memuatnaik video Datin Shahida sedang berbual dengan anak-anaknya, Ammar dan Qadeejah. 

Dalam video tersebut Qadeejah telah membuka rahsia mamanya yang nampak kurus dan anggun. Untuk mengetahuinya mari kita saksikan video tersebut.

Kapsyen Ig :

Ammar suruh minum ive blended saya cakap x nak saya nak diet….ammar kata mama kan dah kurus…tiba2 qadejah pecah rahsia…eh mama x kuruslah dia pakai korset je????????

VIDEO :

Sebahagian Komen Dari Netizen

Congkak Pon Bolehhh…Hahaha

Cantik Dan Handsome Anak-anak Dato Alif

Pecah Rahsia

Budak-budak Tak Boleh Simpan Rahsia Betul

Min doakan semoga anak-anak Dato Aliff Syukri membesar dengan sihat dan akan menjadi anak-anak yang soleh dan solehah ya.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

 

Sumber : Ig Qadejah

Apa Kata Anda