[VIDEO] “Nak Baby Boy, So She Will Remain The Only Princess” – Comel Je Chanela Bila Dapat Tahu Mawar Preggy

Setelah kontroversi mengenai pernikahan Mawar Rashid dan Raff Yaakob, Nama Mawar Rashid telah meningkat naik. Namun, Mawar Rashid Dan Raff Yaakob bijak dalam menepis kontroversi buruk mengenai pernikahan mereka. 

Drama Pencuri Cinta Kelas Satu telah menghentikan segala kontroversi buruk mengenai perkahwinan mereka, malah telah menaikkan lagi nama pasangan ini. Pasangan ini telah melakonkan watak utama dalam Drama ini.

Sifat Mawar yang penyayang dan bersifat keibuan dengan anak tirinya Rayyan dan Chanela juga menjadi penyebab terhentinya kontroversi buruk mengenai pernikahan pasangan ini. 

Beberapa hari yang lepas, Mawar dan Raff Yaakob telah membuat pengumuman secara langsung dalam rancangan MeleTop bahawasanya Mawar telah disahkan mengandung . Rata-rata Netizen mengucapkan Tahniah dan mendoakan agar Mawar dan bayi sentiasa sihat. 

VIDEO: 

Semalam, Raff Yakoob dan Mawar memberitahu khabar gembira ini kepada anak mereka Rayyan dan Chanela. Reaksi Rayyan ‘So Priceless’. Video tersebut telah menarik perhatian netizen dan telah mendapat 404k tontonan. 

Kapsyen Ig:

We broke the news to our kids last week. They were the first to know. My son @radenahmadrayyan was very very happy. Tapi @raysaachanela mula2 macam ‘terkesima’ sekejap. She’s like happy to have an adik but at the same time rasa sedih sikit cos she won’t be the bongsu one dah. Lama skit tu baru dia excited.Bila tanya dia, dia asyik cakap dia nak baby boy, don’t want baby girl ???? I guess she wants to be to only girl for now. Shian dia. Chanela sayang don’t worry k, whether it’s a boy or girl, Papa and Mummy Rose janji yang kami akan bagi kasih sayang dan layanan yang sama pada Abg Yen, Kakak Asya & #BabyRadenR ❤???????? #MawaRadens

VIDEO:

Komen Netizen: 

Pandainya Diaorang

Patutla Mawar Makin Cantik

I Don’t Want Baby Girl 

Semoga Mawar dan Bayi sihat sejahtera.. 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber: Ig Rafyakoob

Apa Kata Anda

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*