“Beliau Diuji, Sebelah Kakinya Terpaksa Dip*tong Dan Berjalan Dengan Kaki Palsu” – Azhan Rani Puji ‘Makcik Petir’, Noryati Taib

Drama rantaian Nur 2 yang sedang rancak menjalani penggambaran turut memberi ruang buat para pelakonnya untuk memberikan dedikasi terhadap rakan pelakon lain.

Azhan Rani yang mendukug watak Ustaz Hamadi ada merakam kembali momen dirinya beraksi buat kali pertama dengan pelakon veteran, Noryati Taib.

Pada sama, pelakon itu turut memuji keberkesanan watak Noryati menerusi drama rantaian terbaru ini meski sedang bertarung dengan peny4kit kronik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

alhamdulillah.. syukur kepada Allah yang memberikan kesempatan ini.. perhatikan sosok tubuh ni walaupun dah makin kurus tak macam yang selalu kita biasa tengok di kaca tv dulu tapi masih mampu tersenyum.. inilah @makuda_yati kali terakhir 2 tahun sudah kami bekerjasama dalam drama ramadhan berjudul #budakijat.. saat itu beliau masih gagah lagi walaupun sedang bertarung dengan penyakit kencing manis.. kini beliau diuji dan sebelah kakinya terpaksa dipotong dan sekarang sudah mampu berjalan dengan kaki palsu.. yang merindukan @makuda_yati di kaca tv jangan lepaskan menonton #nur2 nanti.. kali ini watak beliau lain dari yang lain.. lupakan makcik petir.. persembahan dia kali ni lain dan sangat menyengat.. saya berkesempatan tonton sedikit priview scene beliau.. tak banyak scene kami bersama dalam #nur2 ini.. namun hari ni dapatlah melepas rindu.. mohon yang menyayangi @makuda_yati ini sama2 doakan beliau terus ceria, kuat dan terus tabah menjalani hari2 beliau.. dan semoga mampu terus melepaskan rindu dan mencurahkan bakat beliau dalam drama tv dan filem.. semoga juga ketabahan dan ujian beliau menjadi ingatan dan panduan untuk kita agar mampu setabah dia andai tiba giliran kita diuji nanti.. we love you @makuda_yati ❤️❤️❤️ #tunggu #nur2 #arahan @budakijat @dramaradiusone @radiusone_official #akandatang @tv3malaysia @eyra.hazali

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

“Syukur kepada Allah yang memberikan kesempatan ini..perhatikan sosok tubuh ni walaupun dah makin kurus tak macam yang selalu kita biasa tengok di kaca tv dulu tapi masih mampu tersenyum..inilah @makuda_yati kali terakhir 2 tahun sudah kami bekerjasama dalam drama ramadhan berjudul #budakijat.

“Saat itu beliau masih gagah lagi walaupun sedang bert4rung dengan peny4kit kencing manis.. sudah mampu berjalan dengan kaki palsu.. yang merindukan @makuda_yati di kaca tv jangan lepaskan menonton #nur2 nanti,” tulisnya.

Pada masa sama, Azhan turut membayangkan watak yang dibawa pelakon lama itu berbeza dari kebiasaannya.

“Kali ini watak beliau lain dari yang lain.. lupakan makcik petir.. persembahan dia kali ni lain dan sangat menyengat.. saya berkesempatan tonton sedikit priview scene beliau.. tak banyak scene kami bersama dalam #nur2 ini.

“Namun hari ni dapatlah melepas rindu.. mohon yang menyayangi @makuda_yati ini sama2 doakan beliau terus ceria, kuat dan terus tabah menjalani hari2 beliau dan semoga mampu terus melepaskan rindu dan mencurahkan bakat beliau dalam drama tv dan filem.

“Semoga juga ketabahan dan ujian beliau menjadi ingatan dan panduan untuk kita agar mampu setabah dia andai tiba giliran kita diuji nanti.. we love you @makuda_yati,” kongsinya menerusi foto bertiga yang dikongsi menerusi Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

alhamdulillah.. syukur atas limpah rezeki buat kami di set #nur2 hari ni.. kadang2 aku mula confius aku ni pergi shooting ke pergi rumah kenduri.. terima kasih buat yang tak jemu2 berkongsi rezeki dengan kami di sini.. hari ini juga kami diizinkan meraikan hari ulang tahun 2 hero dan heroin muda dalam #nur2 ini @therajaatiqullah dan @eyra.hazali ..#happybelated birthday.. tq che @onechinoiz yang menjadi tukang atur semua ni.. juga barisan sponsor yang menjayakan acara kecil ni.. @kakpthepisangcheese @seventythirty.kl dengan #ribeyeburger #ayamperiperipedaskebabow @amemyssatay #baskinrobbins dari @aamyrarosli @aiskrimikat semoga Allah murahkan rezeki dan melimpahkan rahmat atas budi baik kalian.. pengambaran #nur2 semakin dipenghujung walaupun belum nampak2 lagi hujungnya.. doakan segalanya lancar buat kami di sini🙏🙏 #akandatang @tv3malaysia #nur2 #arahan @budakijat @radiusone_official @dramaradiusone

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

 
Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @SoyaLemonPress

 

Foto: Instagram Azhan Rani via Media Hiburan

SoyaLemon.ORG

Apa Kata Anda

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*