[VIDEO] “Bukan, Ni Orang Utan..” – Telatah Adik Anas Belajar Abjad Bikin Netizen Geli Hati

    0
    221

    Apabila melihat keletah anak-anak kecil yang semakin membeesar sememangnya hati manusia memang mudah tercuit hati. BS pasti ramai antara korang yang follow anak-anak artis mahupun bayi comel kerana mahu melihat keletah mereka.

    Tak dapat dinafikan keletah anak-anak kecil ni memang boleh buat kita tersenyum seorang diri kan?

    Sebelum ini satu video mengenai seorang kanak-kanak yang comel telah mencuit hati netizen. Kanak-kanak  yang dikenali sebagai Anas berlagak seperti kucing dan masuk ke dalam sangkar lalu diusik oleh bapanya membuatkan netizen geli hati dengan telatah comelnya.

    Kali ini, sekali lagi adik Anas buat netizen merasa lucu dengan kepetahannya apabila satu video yang menunjukkan dia sedang belajar abjad dan bertanya kepada bapanya.

    VIDEO :

    Alaaah. Comelnyaa adik ni. “Dah tahu kenapa tanya papa?” Admin rasa adik ni nak kenakan papa dia pastu dia kena balik. 🤔😂😂 #morning #senangterhibur

    A post shared by Hiburan semata-mata🤗 (@senangterhibur) on

     Tengok berulang kali sebab lawak…

    This little boy is shooo cute laa…

    Aritu masuk dlm sangkar harini ngeje helikopter

    Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

    Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @SoyaLemon

     

    Sumber : BeritaSteady

    SoyaLemon.ORG

    Apa Kata Anda

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here