[VIDEO] “Botak Paling Kelakar! Paling Best Adalah Lari Dari Kenyataan! Hahaha..” – Gaya-gaya Berlari Harris Annuar Buat Netizen Berdekah!

Tampil dengan imej botak, pemenang tempat ketiga program realiti Pencarian Hero Remja 2017, Harris Annuar, 25, mahu terus mengekalkan penampilannya itu demi meneroka bidang lakonan yang diminati sekian lama.

Pada masa yang sama, Harris yang juga anak kepada pengasas produk kosmetik Beauty Umaira, Zaiton Hassan itu berpendapat, dia selesa berpenampilan sedemikian rupa selain tidak terbeban dengan kos penjagaan rambut.

“Sebelum ini, saya aktif di pentas peragaan sebagai model. Disebabkan terlalu kerap menggunakan produk rambut yang mengandungi pelbagai bahan kimia, saya berhadapan dengan masalah keguguran.

“Ditambah pula, saya jenis yang ambil mudah bab penjagaan rambut. Ada waktunya, saya culas dan malas cuci rambut betul-betul. Jadi, inilah kesannya,” katanya berterus terang.

Terbaru, Harris telah memuatnaik satu video di laman Instagramnya tentang ‘Gaya Berlari’. Pelbagai gaya berlari ditonjolkan oleh Harris antaranya Lari Dari Kenyataan, Lari Ninja, Lari Dari Lipas Terbang, Lari Dari Solat dan banyak lagi. Ternyata telatah dan gayanya boleh membuat kita tak kering gusi!

Oleh kerana @uqashasenrose2 pun ada,
Jom lah kita lari sama sama ????.
#BangkitBotak #HeroRemaja2017

VIDEO :

The best part is Lari Dari Kenyataan

Seorang botak paling kelakar

Gigih pakai baju melayu

Teks oleh : Staf Soya Lemon

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @SoyaLemon

 

Sumber : Instagram Harris Annuar

SoyaLemon.ORG

Apa Kata Anda