Telaga Misteri

5 April 2018 admin 0

Assalamualaikum,selamat sejahtera malaysia. Terima kasih ADMIN fiksyen shasha sebab sudi siarkan kisah sekolah aku,harap-harap kisah ni menarik untuk korang semua, pertama kali aku menulis di […]

Diriku Jangan Diseru

5 April 2018 admin 0

  Hazrin sedang leka menaip di papan kekunci laptopnya. Khusyuk matanya tatkala membaca bait-bait ayat pada setiap perenggan di permukaan screen laptop. Sesekali membetulkan beberapa […]

Penanggal Berdarah

5 April 2018 admin 0

Assalammualaikum dan selamat sejahtera. Terima kasih kepada admin kalau kisah aku disiarkan. Ini pertama kali aku menulis sebuah cerita seram disebabkan aku pun penulis baharu […]

Kisah Kolej Komuniti

5 April 2018 admin 0

Assalamualaikum guys, dulu aku pernah post cerita tajuk “izin”, then kali ini aku nak post cerita baru. Maaf andai dulu cerita aku tak berapa nak […]

‘Lesen pinjam’ wangian tiruan

5 April 2018 admin 0

Kuala Lumpur: Menggunakan nama individu tempatan untuk mendaftar perniagaan sekali gus memonopoli perniagaan di ibu negara dengan menjual produk tiruan jenama terkenal. Itu taktik warga […]

Korek tanah jumpa bom lama

5 April 2018 admin 0

Ampang Jaya: Seorang buruh yang melakukan kerja mengorek tanah terkejut apabila menemui sebutir bom lama dipercayai dari zaman Perang Dunia Kedua di kawasan pembinaan lebuh […]

Bau mayat jiran

5 April 2018 admin 0

Melaka: Seorang lelaki tergamam sebaik diberitahu bau busuk yang dihidunya sejak lebih seminggu lalu adalah bau mayat jirannya yang juga lelaki warga asing dalam kejadian […]